Tarjottavat liikennepalvelut

Rauman Tilausliikenne tarjoaa linja-autoliikenteen tilausliikennepalveluja,  palveluliikennettä ja ryhmämatkoja.

Arvomme ovat:

Viihtyvyys, turvallisuus ja kestävä ammattitaito.

Tilausliikennepalvelut:

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä koti- että ulkomailla. Pää toimialueemme on Rauma ja satakunta. Palvelemme kaikkia mahdollisia asiakasryhmiä kotimaassa ja ulkomailla.

Henkilökunta:

Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista useat ovat kielitaitoisia. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kaikki kuljettajamme ovat saaneet taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajotavan koulutuksen.  Linja-automme pestään ja siivotaan päivittäin hyvän siisteyden takaamiseksi. Henkilöstön tapa toimia perustuu arvoihimme ja laatutavoitteisiimme. Päivittäistä tietoa henkilökuntamme saa normaalissa päivittäisessä kanssakäymisessä toisten kuljettajien, esimiesten ja johdon kesken.

Kuljetuskalustomme:

Käytössänne olevat linja-autot ovat paikkamäärältään 13 – 75 paikkaa. Suurimmassa osassa autoistamme on tilausajovarusteet: ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt.

Turvallisuus:

Pääsääntöisesti bussimme on varustettu turvavöillä kaikille matkustajille. Turvavöiden käytöstä myös mainitaan aina matkalle lähdettäessä ja avustetaan niiden käytössä.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet:

Asiakastyytyväisyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Nettisivujemme kautta voi lähettää palautetta ja otamme vastaan myös avoimen puhelin palautteen mielellämme. Asiakaspalautteiden kautta toivomme saavamme tärkeää tietoa toimintamme laadusta.

Kaikki palautteet käsitellään välittömästi ja asiakkaalle vastataan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakaspalaute käsitellään aina välittömästi. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä. Asiakas kehittää parhaiten toimintaamme.

Raumalla 21. toukokuuta 2021

Olivia Fagerlund

Rauman Tilausliikenne